søndag 23. august 2009

Dåpskake

Helgens bestilling, og mest sannsynlig den siste kaken jeg lager på en stund. Med 100% lærerjobb så kan jeg bare glemme alt som heter hobby på en god stund fremover.....:((


Dette er sukkerbrød med makronbunn, aprikos og valnøtter i ett lag og krem med daimkuler i lag nr 2. Trekt med hvit marsipan og pynt er også i marsipan. Bokstavene er sprayet med glitterspray (spiselig selvsagt).
Posted by Picasa

Prosjekt vaskekjeller

Vi må grave ut siste delen av kjelleren (til høyre på bildet under og bilde nr 2). Huset står rett på leire så det er ikke en lukurativ jobb dette :) Så fant vi ut at det var best å flytte kjellerdøra for da får vi en bedre planløsning i kjelleren. Det er støpt ned rør til vannbåren varme i gulvene i hele kjelleren og i gangen i 1 etg. Min snille svoger var å vakumerte anlegget i helga, så i går kunne vi endelig kjenne varme i gulvene. Men for å si den sånn så er det både mnd og år før vi får nyte gulvvarmen i hele kjelleren siden den ikke er pusset opp enda. Det er bare gravd ut og støpt nytt gulv. Men jeg håper jo at vaskekjelleren skal bli ferdig til jul.



Posted by Picasa

mandag 10. august 2009

Dåpskake :)

Sjokoladekake fylt med bringebærmousse, sjokoladekrem og trekt med 50/50 mmf og marsipan... Pynt laget i marsipan.
Posted by Picasa

søndag 9. august 2009

Hyttetur med gode venner

.................mat må man ha.......og under ser dere den vanligste aktiviteten jeg bedriver om dagen: springe etter lillebror. Han skal utforske ALT og kan ta seg laaange turer på egenhånd om mamman og pappan ikke følger med hele tiden... :)))

Posted by Picasa

En liten prinsesse sin bursdagskake....


Posted by Picasa

fredag 7. august 2009

onsdag 5. august 2009

søndag 2. august 2009