søndag 9. november 2008

GRATULERER MED DAGEN ALLE PAPPAER

Det hører jo med en kake til en farsdag, så her er resultatet. Vi skal bort til pappa og spise middag og jeg har da ordnet dessert. Så denne er både til Johannes og pappa..
Egentlig ble den litt misslykket. Da jeg skulle lage det hjertemønsteret med smeltet sjokolade men så tetta kremmerhuset mitt seg til slik at det stoppet opp og når jeg klemte litt ekstra så " poff" kom der den klatten med smeltet sjokolade. Så da måtte jeg hente fram kreativiteten. For å slippe å lage nytt marsipanlokk så lagde jeg en runding som passet på toppen og tynnet kantene slik at den blir litt sånn rysjeaktig. Dekorativt fant jeg ut :) Så har jeg airbrusha rundt kanten med blåfarge.
Mon tro om jeg skal ha litt glitter på??
Dette er foresten bløtkake med makronbunn, sukkerbrød, jordbær og krem/vaniljekrem..
Ha en strålende dag!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Seks små og to store på Smimoen. sa...

Heisann. Jo, jeg er søster til Bente. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen. Tror jeg klarer å plassere dere også. Har hørt om Ingunn og Johannes flere ganger, og så var dere i begravelsen til Miriam tror jeg. Er ikke mannen din en barndomsvenn av Helge Tore? Skal si du kan det der med å dekorere kaker! Jeg er imponert. Fikk vann i munnen. :)

fruen i huset sa...

Jo det stemmer at vi var i begravelsen til Miriam, så utrolig trist at det kan ikke beskrives. Johannes er barndomsvenn med Helge Tore, de har gjort mange streker opp gjennom årene. Takk takk, jeg syns det er så artig å pynte, men det er ikke alltid tiden strekker helt til. Kjekt at du stakk innom da og velkommen igjen :)