torsdag 27. november 2008

Da reiser jeg.....

...om 8 timer. Jeg skal ha en skikkelig husmorferie til Israel sammen med Linda. Dette blir spennende. Det er lenge siden jeg har vært så langt borte, dvs jeg har aldri vært så langt borte fra ungene. Det var med litt vemod jeg la ungene i kveld. Det kan jammen være travelt med unger men når jeg nå skal være uten dem i 10 dager kommer jeg virkelig til å savne dem, og Johannes selvsagt. Den 29 nov har vi vært sammen i nøyaktig 10 (!!!!!!) år, litt trist å ikke få feire den sammen med han.

Vi skal i et bryllup i Jerusalem på mandag og så skal vi få med oss de viktigste stedene hadde vi tenkt. Får se hvor mye tid vi får, kanskje det blir en tur ned til eilat og rødehavet. Håper på litt bedre vær enn det vestlandet kan by på om dagen. Her er det bare fuktig hele tiden.

Så nå blir det stille på bloggen en stund (har ikke satt meg inn i mobilblogging enda). Ha en fin uke alle sammen.

klem klem

tirsdag 25. november 2008

Styremøte...


..og en god anledning til å bake en kake. Dette er en liten kake med diameter på 20 cm. Fylt med aprikossylte og krem, pynt av mmf og marsipan.

kake til Helga

Sukkerbrød med rørte jordbær og krem, og et tynt lag vaniljekrem. Utenpå er det et lag hvit pals marsipan...

fredag 21. november 2008

Her kommer samen Øyvind!

Den har faktisk kun stått siden den ble kjøpt. Masseyen har skuffe derfor har han fått jobbe, mens storebror samen får stå. Tror ikke johs helt vet hvem han vil beholde etter jul, men en ting er sikkert : en skal bort!!! Tror katta har blitt veldig glad i den, hun sitter nemlig inni hytta på samen og koser seg...

Ha en fortreffelig dag!
Posted by Picasa

mandag 17. november 2008

I dag er det bønnegruppe..

Vi er ganske mange hjemmeværende venninner som bruker å samles en formiddag hver uke for å snakke om løst og fast, og for å BE! Da bruker vi å spise lunsj, så er det mange av ungene som skal sove. Da får vi en rolig stund for oss selv til å be og snakke sammen. Så nå må jeg snart pakke litt. Begge ungene skal være med, kjekt for de å få leke litt med andre barn.

søndag 16. november 2008

God morgen godt folk...

I dag har Johs stått opp med hanen for å gå på skarvejakt, mon tro om det blir noe på han?? Så kommer han hjem til kl halv 11 for da skal vi på møte. Jeg skal ha søndagsskolen og i dag er det historien om Jesus som metter 5000 som skal formidles. Det er så viktig at barna får budskapet om at Jesus er livets brød og at veien til himmelen er gjennom han. Det er igrunn en fantastisk og viktig oppgave å fortelle om Jesus til alle disse barna. Givende arbeid.

Så nå skal jeg kle opp ungene og pakke i bilen slik at alt er klart til å dra når Johs kommer hjem fra jakt. Så kommer det kanskje et bilde litt senere av fangsten (om det blir noen da)

Ha en fin søndag...

fredag 14. november 2008

kake til julemessa i misjonssalen

Marsipanroser med glitter

Sukkerbrød fylt med aprikossylte og krem/vaniljekrem.

Posted by Picasa

søndag 9. november 2008

GRATULERER MED DAGEN ALLE PAPPAER

Det hører jo med en kake til en farsdag, så her er resultatet. Vi skal bort til pappa og spise middag og jeg har da ordnet dessert. Så denne er både til Johannes og pappa..
Egentlig ble den litt misslykket. Da jeg skulle lage det hjertemønsteret med smeltet sjokolade men så tetta kremmerhuset mitt seg til slik at det stoppet opp og når jeg klemte litt ekstra så " poff" kom der den klatten med smeltet sjokolade. Så da måtte jeg hente fram kreativiteten. For å slippe å lage nytt marsipanlokk så lagde jeg en runding som passet på toppen og tynnet kantene slik at den blir litt sånn rysjeaktig. Dekorativt fant jeg ut :) Så har jeg airbrusha rundt kanten med blåfarge.
Mon tro om jeg skal ha litt glitter på??
Dette er foresten bløtkake med makronbunn, sukkerbrød, jordbær og krem/vaniljekrem..
Ha en strålende dag!
Posted by Picasa

onsdag 5. november 2008

Tåka ligger tykk ute i dag...

Veldig vakkert å se på når tåka ligger tykk og en ser nesten ikke bort til naboen. Over tåka var det strålende vær som dere kan se på bildet. Så i dag har vi vært mye ute, ryddet bort diverse for vinteren og raka løv. Hønene har fått gå fritt ute mens vi var ute og det satte de stor pris på.
Posted by Picasa

søndag 2. november 2008

Dåpskake...

Denne ble laget på bestilling. Det er sjokoladekake med bringebærfromasj og smørkrem, trekt med marsmellowfondant og et veldig tynt marsipanlokk under. All pynt er laget for hånd og vugga med babyen oppi er laget av marsipan, sommerfuglene er laget av melis.
Posted by Picasa