fredag 30. januar 2009

Har vært en travel uke

.....så jeg må bare beklage at det tar litt tid mellom innleggene mine. Mandag var det eigerstyremøte i nlm-barnehagen. Tirsdag var det bønnegruppe samt at mannen i huset har jobbet overtid de siste 3 dagene.
Samt at vi prøver å få ferdig gangen...

Travelt å være småbarnsfamilie ja....

torsdag 22. januar 2009

to ivrige hjelpere

Posted by Picasa

Prosjekt trapp....

Vi driver jo å masker på med denne trappa ned i kjelleren. Jeg et jo så heldig at jeg har fått meg en skikkelig handyman som skal lage ALT selv, så derfor måtte han jo lage trappa selv også. Trappa begynner å nærme seg ferdig, men vi mangler rekkverk, skal lage samme type rekkverk helt opp i 2 egt så ting tar litt tid. Men det kommer seg. Rekkverket skal være i stål og resten av trappa i heltre eik. Kommer flere bilder etterhvert. I dag skal vi fuge flisene i trappehullet nede så da begynner det å bli ferdig nede.
Posted by Picasa

søndag 18. januar 2009

lagde noen kort i går...



Posted by Picasa

Topptur


Jeg og Johs hadde oss en liten topptur i dag, eller dvs vi kom aldri helt opp da. Ble litt for mye skare for fruen til at hun ville gå helt til toppen. Bildene kommer visst litt hulter i bulter....

Hmmmm slike er funker det skjelden å krysse med ski på beina gitt.
Fruen i fint driv..
På vei opp, skal si at det blåste ganske godt i perioder..
Et lykkelig par på toppen (nesten iallefall)



En litt uvanlig jakthytte i toppen av et tre
Posted by Picasa

lørdag 17. januar 2009

Om hårklipping....

Jeg har nå tatt en av årets oblogatoriske hårklipper på mannen, lillebror og prinsessa. Å...jeg er ikke noe frisøremne altså, det er sikkert. Var å kjøpte meg en skikkelig frisørsaks her om dagen. Å klippe hår med en saks som gnager av håret i stede for å klippe er lettere sagt enn gjort. Snakker av erfaring... :) Men denne gangen var det andre boller. 
Mannen begynner jeg å bli vant med å klippe, han har jo krøller noe som forenkler det hele litt.Prinsessa har stritt langt hår som det bare er å klippe rett over, enkelt.  Guttungen derimot, han har pinnstritt hår og er en turbo på 1,5 år. Så godt plassert i tripp trappen utstyrt en diverse spiselige fristelser satte jeg i gang..... Resultatet....ikke bra. Så tenkte jeg skulle rette litt på det med hårmaskina jeg fikk av min snille svigerfar en gang....Resultat; enda verre. Nå så gutten ut som et skamklipt lite bøllefrø med fjeset fullt av sjokolade. Glemte å ta bilde da. Så da måtte saksa til pers igjen. Ble sånn passe til slutt, men noe kortere da enn det mamman i utgangspunkete hadde tenkt seg.

Ikke lett å være frisør nei....

hehe.

onsdag 14. januar 2009

Bønnegruppe i dag....

Takk for hyggelig samvær alle sammen.
Posted by Picasa

mandag 12. januar 2009

Litt modelering




Denne lille krabaten er laget i marsipan. Jeg anbefaler Rema 1000 sinLandlord marsipan både til modelering og evt kakelokk siden den "svetter" lite (sammenlignet med eldorado, odense, coop o.l) Pals sin marsipan er selvsagt i en klasse for seg selv men den er unødig dyr og vanskelig å få ta i for oss vanlige folk. Men om du vil ha den så hør med bakeren om han vil selge deg noe, eller så finnes det Pals utsalg i Oslo og Trondheim iallefall.

Jeg har farget marsipanen med Wilton pasta farger. Et lite tips til; farg marsipanen noen timer før du skal bruke den fordi den skifter litt farge etter en stund og blir litt dypere på farge)


lørdag 10. januar 2009

Stemningsbilde.....

Huset vårt i solnedgang.....
Posted by Picasa

GOD HELG!!!

Ha en fiktig god helg alle sammen. Et lite bibelvers til dere som titter inn.


Nattaklem

Bursdagskake

Dette er en bestillingskake. Sukkerbrød fylt med fløtekrem, vaniljekrem og rørte jordbær. Trekt med pals ekstra hvite marsipan og pynten er håndlaget i marsipan. Kanten rundt er laget av royal iceing (eggehvite og melis ++). Denne kanten blir helt stiv og vil være mer holdbar enn en bord av fløtekrem. Bokstavene er skrevet på med spiselig svart farge.





Posted by Picasa

tirsdag 6. januar 2009

Vakre Norge....


Johs var på topptur på søndag, mend jeg passet ungene. Neste søndag er det min tur :) jippi.

Jeg må bare få takke for at vi er så heldige å få bo i et fredelig land, langt borte fra krig og elendighet. Etter jeg fikk barn så er det utrolig vanskelig å se barn som lider på tv. Nå for tiden florerer jo bildene, og jeg må si at jeg skjønner at folk er på palestinerene sin side slik som mediene fremstiller krigen. Hadde de nå bare nyansert det litt. Hamas gjemmer seg jo blandt de sivile og gjerne i nærheten av barn. Dermed oppnår de jo at verden ser på Israel som noen syndebukker som tar sivile liv med "vilje". Men ingen nevner at Hamas er feige og bruker de sivile som levende skjold. Det er fryktelig at de ofrer sivilbefolkningen, sine egne....barn..... Dette er det svært få medier som formidler. Måtte bare nevne dette for det opprører meg....
Posted by Picasa